Camerabeveiliging

In steeds meer woningen, winkels en bedrijfspanden wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Bewakingscamera’s hebben namelijk een sterke preventieve werking. Ook geven bewakingscamera’s uw personeel en klanten een groter veiligheidsgevoel. Met een goed camerasysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En als er daadwerkelijk iets voorvalt, beschikt u tevens over bruikbare bewijslast.

Om een goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en de opstelling van de bewakingscamera-apparatuur essentieel. Aangezien er heel veel verschillende producten en systemen op de markt zijn is een professioneel advies van groot belang. U wilt namelijk niet investeren in een verouderd product of een veel te duur systeem. Bij ACV helpen we u te kiezen voor de beste oplossing voor uw situatie en leveren we u een systeem op maat.

ACV kan uw systeem opbouwen uit o.a.: domecamera’s, buitencamera’s, binnencamera’s, verborgen bewakingscamera’s, infraroodcamera’s, internetcamera’s en digitale videorecorders. Mocht u twijfels hebben over de integriteit van uw medewerkers, leden of klanten, dan kunnen wij op zeer discrete wijze – buiten de reguliere werktijden om – een verborgen camerasysteem plaatsen. Hiermee kunt u monitoren wat er binnen uw bedrijf, vereniging of winkel speelt. Voor tijdelijke toepassingen is het ook mogelijk een camerasysteem te huren, waarbij ACV de apparatuur installeert, afstelt en na afloop weer verwijdert.